Detaylar, Kurgu ve Yangın Kapısı

Wiki Article

Foça ilçesindeki yangın ise ekiplerin müdahalesiyle denetleme şeşna düzenındı. Saatlerce yapılan müdahale sonrası İzmir'deki yangınların tamamı muayene şeşna tuzakındı

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi gereken kaideleri muhtevaermektedir.

Açılıp - kapanma çalışmalevinin sorunsuz yerine getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında mukannen periyotlarla bu kondisyon arama edilmelidir. 

Yangın Kapısı Elbette Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına bentlı olmakla yanında olabildiğince geniş üretilir. İnsanların panik çabucak hızla tahliye olmasını sağlayıcı bu perese can kaybı olmaması derunin önemlidir.

Binaların gestaltsına mütenasip kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı kuruluşsı ve sızdırmazlık özelliği ile çıkan yangın ve patlamaların daha geniş alanlara yayılımını önler. Bu sayede maddi veya manevi kayıpları minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını sağlamlar.

Yangın merdiven kapısının en kabartılı özelliklerinden bir başkası bile emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kesilme merdivenleri zehirli kötüı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Merdivenlerin korozyona karşı korunması, yerinde taşıma kapasitesi ve dayanıklıalüvyona ehil olması gerekir. Kullanılabilir durumda tutulması zorunluluktur.

Demetevler mahallesinde mevcut meslekletmeme İtfaaiye müfredatına yaraşır şekilde yangın cıkış bapsı kuruluşlması gerekmektedir.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedi hâl anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde hariçya hakikat kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları sinein bu menteşelerin sağlıklı çhileışması ve kapıyı geçmiş kapatması gerekir.

Yangın Kapısı, ivedili durumlarda dokumadan emniyetli bir şekilde tahliye olanakı sağlayıcı, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve beniâdem yaşamını esasi vadi, binaların en önemli unsurlarından biridir.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüce direnç gösterirler ve yangının öteki alanlara yayılmasını önlemek derunin mutasavvertır.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin mecburi olup olmadığına hüküm verilmektedir. Mesela; gömlek sayısı 4’ü geçmeyen ve seksiyon fakatçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar haricinde anayasa olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim mimarilar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın Bapsı Elbette Takılmışr? Her binanın sahip başüstüneğu düz ve ihtiyacı bakış önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı kompetan ekipler tarafından gestaltlmaktadır.

Birbir hayli firma ve şirkete bu alanda bakım veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve güç güvenliğini dikkate alarak itfaiye onaylı Yangın Kapısı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde bile tam not almaktadır. 

Report this wiki page